Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatenpesto
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 25 g Walnusshälften
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 30 g Öl, von den getrockneten Tomaten
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zucker
Pilzragout und Mini-Kartoffelklöße
- 400 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
300
g Mini-Kartoffelklöße, TK
of 300 g Gnocchi (aus der Kühltheke) - 500 g frische Pilze, gemischt
- 3 Frühlingszwiebeln, in schrägen Scheiben (1 cm)
- 25 g Butter
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Petersilie, abgezupft, gehackt
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3402 kJ / 812 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 16.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Tricolore
30min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35min
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30min
Spaghettini mit Paprika
1h
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1h
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Spaghetti mit Pilz-Bolognese
1h
Spinatknödel mit Tomatensauce
50min