Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Packung Lasagneplatten, vorgekocht (250 g), frisch, aus dem Kühlregal
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne
- ½ Knoblauchzehe
- 50 g Basilikumblätter, frisch, und etwas mehr zum Garnieren
- 100 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 ½ - 2 Ochsenherz-Tomaten, in Scheiben (5 mm)
- 3 Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in ca. Scheiben (5 mm)
- Crema di Balsamico zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2372 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatengnocchi mit Pesto
1h
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40 Min
Spargel-Salat-Lasagne
50min
Pizza-Bruschetta
1h 30 min
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1h
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 min