Gazpacho-Nudeln mit Ei-Bröseln

Gazpacho-Nudeln mit Ei-Bröseln

3.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 15min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Weißbrot davon 75 g entrindet, in Stücken und 75 g in Stücken
    150 g
  • Apfelessig
    30 g
  • Olivenöl
    70 g
  • rote Spitzpaprika in Stücken
    120 g
  • Tomaten reif, geviertelt, ohne Stielansatz
    200 g
  • Zucchini in Stücken
    150 g
  • passierte Tomaten
    100 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    1 TL
  • Piment d'Espelette
    ½ TL
    ½ TL Cayenne-Pfeffer
  • Wasser zimmerwarm
    600 g
  • Eier (Kl. M), angestochen, kalt
    2
  • Koriander abgezupft
    12 Stängel
  • Knoblauchzehen
    2
  • kurze Nudeln (z.B. Mezzi Rigatoni)
    400 g
  • Mineralwasser, still kalt
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 20 g
Calorieën 2833 kJ / 676 kcal
Vetten 21 g
Koolhydraten 91 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...