Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Fenchelknolle, in Stücken (3 cm), das zarte Grün beiseite gelegt
- 1 Chilischote, rot, entkernt
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Aprikosen, getrocknet, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 40 g Olivenöl
- 800 g Tomaten, geviertelt
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Tortiglioni)
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft und grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2490 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Pasta
30 min
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25 min
Spaghetti alla "Norma"
35 min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Ligurische Nudeln mal anders
45 min
Sauce alla Puttanesca
25 min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30 min
Spaghettini mit Paprika
1h
Tomaten-Kapern-Pasta
35 min
Pasta alla Putanesca
45 min
Frische Tomaten-Pasta
25 min