Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Tagliatelle
- ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Pinienkerne, geröstet, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Dicke Bohnen, aus der Konserve, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2699 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 min
Bohnen-Nudel-Topf mit Avocado-Dip
40 min
Frühlingspasta
35 min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30 min
Tomaten-Bulgur-Pfannkuchen
1 Std. 15 Min
Vegetarische Linguine Carbonara
30 min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25min
Linsen-Sahne-Nudeln
30 min
Ligurische Nudeln mal anders
45 Min
Möhren-Spinat-Pasta
35 min
Tomatenreis Mexiko
50 Min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min