Kartoffelpüree mit Spinat und gewürzten Kichererbsen

Kartoffelpüree mit Spinat und gewürzten Kichererbsen

3.9 436 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln in Spalten
    100 g
  • Öl
    30 g
  • Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft und gut getrocknet
    1 Dose
  • Cumin
    ½ TL
  • Curry
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Kartoffeln, vorwiegend festkochend in Scheiben (5 mm)
    500 g
  • Milch
    180 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • weißer Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    ¼ TL
  • Babyspinat, frisch
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 3331 kJ / 795 kcal
Vetten 36 g
Vezels 15.2 g
Koolhydraten 91 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...