Kartoffelpüree mit Spinat und gewürzten Kichererbsen
TM6 TM5

Kartoffelpüree mit Spinat und gewürzten Kichererbsen

4.0 (373 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g Zwiebeln, in Spalten
  • 30 g Öl
  • 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft und gut getrocknet
  • ½ TL Cumin
  • 1 TL Curry
  • 1 ½ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 500 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Scheiben (5 mm)
  • 180 g Milch
  • 30 g Butter, in Stücken
  • ¼ TL weißer Pfeffer
  • ¼ TL Muskat
  • 60 g Babyspinat, frisch

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
3331 kJ / 795 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
91 g
Vetten
36 g
Vezels
15.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten