Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, klein
- ½ TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 15 g Zitronensaft
- 5 g Agavendicksaft
- 40 g Olivenöl
- 700 g Wasser
- 180 g grüne Bohnen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- 150 g Quinoa
- 100 g Tomaten, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1478 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1u. 45min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 Std. 10 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 Min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20min
Pilze mit Kichererbsen
9h
Glasnudeln mit grünen Bohnen
30 Min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35min
Buchweizen-Gemüse-Topf
40min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min