Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Linsenbällchen
- 90 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Mandeln
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 300 g Linsen, aus der Dose, abgetropft
- 50 g Tomatenmark
- 90 g Mehl
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Tomatensuppe und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 50 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 800 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 gestr. TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 300 g Wasser
- 100 g Sahnealternative aus Soja
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 1134 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Albóndigas
45min
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Vegane Bolognese
50min
Vegane Lasagne
1h 50min
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1h
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1h