Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatensauce
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- 15 g Balsamico, hell
- 150 g Sojaflocken
- 400 g Wasser, heiß
Albóndigas
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl und mehr zum Braten
- 250 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
- 20 g Paniermehl
- 20 g Speisestärke
- 1 TL Salz
-
½
TL Paprika de la Vera
of ½ TL Rauchsalz - ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1890 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 190 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Veganes Wiener Saftgulasch
1h
Veganes Champignon-Masala
25 min
Black Bean Pattie
30min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Veganer Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Veganes "Butter Chicken"
50min
Chili sin Carne
1h
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Vegane Mac and Cheese
1h
Vegane Lasagne
1h 50 min