Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Nori-Blatt, grob zerzupft
- 50 g Gewürzgurken, in Stücken
- 60 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 120 g Mayonnaise, vegan (siehe Tipp)
- 1 TL Senf
- 3 - 4 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Dose Kichererbsen, Abtropfgew. 240 g
- 4 Roggenbrötchen, waagerecht eingeschnitten
- 4 grüne Salatblätter
- 12 Scheiben Salatgurke, dünn (ca. 2 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1303 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1 Std.
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Veganer Dürüm
30min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Vegane Mac and Cheese
1 Std.
Schnittchen mit veganem Lachs
12 Std. 30 Min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Vegane Albóndigas
45min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45min
Vegane Linsen-Lasagne
3 Std.
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Vegane Lasagne-Suppe
1 Std.