Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 200 g rote Linsen, getrocknet
- 1 Ei
- 4 EL Wasser
- 1 EL Rapsöl
- 1 TL Salz (siehe Tipp)
- 2 EL Mehl zum Ausrollen
Spinatsauce
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Spinatblätter, frisch, in Stücken (2-3 cm)
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 50 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 100 g Sahne
- 60 g Feta, zerkrümelt, und etwas mehr zum Bestreuen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 10 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3644 kJ / 871 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 2450 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
Zucchini-Halloumi-Plätzchen
1 Std.
Überbackenes Risotto
50 min
Mandelpizza mit Babyspinat
40 min
Spargel-Nuss-Pasta
45 min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30min
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1 Std. 30 Min