Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Dinkelkörner, geschält
- 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- 50 g Olivenöl
- 200 g Feta, zerbröselt
- 150 g Salatgurke, in Würfeln (1 cm)
- 70 g rote Zwiebeln, in halben Ringen
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 10 Cherry-Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2195 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1255 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buchweizen-Gemüse-Topf
40 Min
Gebratener Kichererbsensalat
45 Min
Quinoa mit grünen Bohnen
30 Min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 Min
Bunter Graupensalat
40 Min
Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen
45 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1 Std.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 Min
Mediterraner Sonnenweizensalat
45 Min
Mediterraner Graupensalat
50 Min
Power-Quinoa-Salat
45 Min