Compatibele versies
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Veganer Mozzarella
- 50 g Cashewkerne
- 20 g Flohsamenschalen
- 250 g Reisdrink
- 50 g Wasser
- ½ EL Hefeflocken
- ½ TL Apfelessig
- 1 Msp. Knoblauchpulver
Basilikum-Petersilien-Pesto und Fertigstellung
- 500 g Linguine
- Wasser zum Kochen
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Öl
- 100 g Sonnenblumenkerne
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4205 kJ / 1005 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40 Min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40 Min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40 Min
Nuss-Bolognese
35 Min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 Min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1 Std. 25 Min
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8 Std.
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25min
Vegetarische Bratensauce
40 Min
Tofu-Reis
50 Min
Vegane Mac and Cheese
1 Std.
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30 Min