Compatibele versies
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Veganer Mozzarella
- 50 g Cashewkerne
- 20 g Flohsamenschalen
- 250 g Reisdrink
- 50 g Wasser
- ½ EL Hefeflocken
- ½ TL Apfelessig
- 1 Msp. Knoblauchpulver
Basilikum-Petersilien-Pesto und Fertigstellung
- 500 g Linguine
- Wasser zum Kochen
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Öl
- 100 g Sonnenblumenkerne
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4205 kJ / 1005 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Linguine Carbonara
30min
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40min
Asia-Nudeln mit Gemüse
25min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20min
Veganer Dürüm
30min
Nuss-Bolognese
35min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30min
Vegane Bolognese
50min