![Low Meat Lasagne Low Meat Lasagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25128a08e497a065893a51e77e20b284/Derivates/508c529bcbb5fc2a8000d4f1957856b3065d1ff7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Parmesan, in Stücken
Bolognese-Sauce
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Tofu, fest, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 200 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 1 ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 650 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 60 g Mehl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Butter zum Einfetten
- 250 g Lasagneplatten, trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2876 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1430 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1h
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30min
Spinat-Feta-Lasagne
1u. 15min
Burritos mit Dinkel-Hähnchen-Füllung
30min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2h 30 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Vegane Paprika-Rahmsauce
40min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Reis-Bowl mit gekochten Eiern
45 min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Vegane Bolognese
50 Min