Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Blumenkohl, in Stücken (4 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 100 g Blattspinat, frisch
- 100 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eier
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Pck. Pizzateig, aus dem Kühlregal (siehe Tipp)
- 6 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Rotkohl, in Stücken
- 100 g grüne Äpfel, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Gurke, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Essig
- 10 g Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1352 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 278 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese-Zucchini-Breadsticks mit Dip
1h 10min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35 min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1h
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45 min
Süßkartoffel-Mais-Tortilla
45 min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Gegrillte Pilze mit Nussfüllung (vegan)
35 min
Winterpuffer
40min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 min
Gemüsepuffer mit Lachstopping
40min
Wirsingfrikadellen
1h 20min