Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quark-Öl-Teig
- 50 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Weizen
- 180 g Mehl
- 150 g Quark, 20% Fett
- 2 gestr. TL Backpulver
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 500 g Möhren, in Scheiben (3 mm)
- 100 g Feta, light, in Stücken
- 100 g Schmand
- 2 Eier
- ¾ TL Salz
- ½ TL Curry
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Rote-Bete-Tarte
1 Std. 30 Min
Gemüsetarte
1 Std.
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1 Std. 15 Min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1 Std. 20 Min
Ofenpfannkuchen mit Kräuter-Quark-Creme
40min
Süßkartoffel-Quiche
1 Std. 45 Min
Gemüse-Schmand-Kuchen
1 Std. 30 Min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 Std. 30 Min
Regenbogenquiche
1 Std.