Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 175 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 80 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 60 g Wasser
Gemüse
- 100 g Möhren, Enden abgeschnitten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Porree, Enden abgeschnitten, nur der weiße Teil
- 150 g Zucchini, Enden abgeschnitten
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Ei
- 150 g Milch
- 125 g Sahne
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1195 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 399 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 Std. 15 Min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1 Std. 15 Min
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1h 30 min.
Gemüsetarte
1 Std.
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1h 30 min.
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1h 30 min.
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1 Std.
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Kartoffelrösti
40min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10 min.
Möhren-Quiches
1h 10 min.
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min