![Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf96243c9db796774abe80a9320e4eba/Derivates/c0948e59cd799d3a1418c09867a165f15e3a4f76.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Cheddar, in Stücken
Mürbeteig
- 270 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 135 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ TL Salz
- 70 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 240 g Eiertomaten (ca. 3-4 Tomaten), Ø 5 cm
- 30 g Olivenöl
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Pfeffer
- 300 g Babyspinat, frisch
- 2 Knoblauchzehen
- ¾ TL Muskat, gerieben
- 200 g Ricotta
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2170 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 693 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Französische Zucchini-Tarte
2h
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Gemüsetarte
1h
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 Std.
Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce
45min
Rote-Bete-Tarte
1ч. 30 мин.
Gemüsetarte
1h
Safran-Baiser-Kuchen
1h
Ratatouille-Galette
1ч. 30 мин.
Penne mit Brokkoli und Ricotta
30min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Spargelgratin
1h 15min