Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr Bearbeiten
- 20 g Hefe
- 200 g Wasser
- 10 g Zucker
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Besprenkeln
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Pinienkerne
- 250 g Ziegenfrischkäse, zerbröckelt
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 50 g Honig
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2728 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 Min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 Std. 50 Min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 Std. 30 Min
Camembert-Galettes
1 Std. 40 Min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 Min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Maronen-Walnussfladen
10h 25min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1 Std. 30 Min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45min