Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Wasser, kalt
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Eier
- 500 g Ricotta
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Cherry-Tomaten, gelb und rot, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1371 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35p
Süßkartoffel-Quiche
1 Std. 45 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1h 30min
Quiche Lorraine
50p
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1óra
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1 Std. 20 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Herzhafte Filoteig-Muffins
1óra
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30min