Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Wasser
- 15 g Hefe
- 120 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- 450 g Cherry-Tomaten, bunt, gemischt, halbiert
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 - 2 Knoblauchzehen, in Scheiben, nach Geschmack
- 5 - 8 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft, nach Geschmack
- 1 - 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
-
80
g Manchego Käse, in Stücken
of 80 g Parmesan, in Stücken - ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Orangenmarmelade (z. B. bitter)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 951 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Pasta
30min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 Std. 20 Min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 Std. 15 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Antipasti-Päckchen
2 Std. 20 Min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Antipasti-Calzoni
1 Std. 20 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Ratatouille mit Schafskäse
55 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min