Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Wasser
- 15 g Hefe
- 120 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- 450 g Cherry-Tomaten, bunt, gemischt, halbiert
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 - 2 Knoblauchzehen, in Scheiben, nach Geschmack
- 5 - 8 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft, nach Geschmack
- 1 - 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
-
80
g Manchego Käse, in Stücken
of 80 g Parmesan, in Stücken - ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Orangenmarmelade (z. B. bitter)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 951 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1h 15 min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Pilzza
1h 20min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Spanische Pizza
1h 20min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Mediterrane Gemüsequiche
1h 20min