Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Packung Filoteig (10 Blätter), z. B. von Tante Fanny
- 50 g Pistazien, gesalzen, geschält
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 400 g Feta, in Stücken
- 1 TL Paprika edelsüß
- 20 g Olivenöl
- 80 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 462 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filo-Tartelettes mit Ziegenkäse und Erdbeeren
30min
Chorizo-Patties
1 Std. 25 Min
Edamame-Falafeln mit Sesam-Joghurt-Dip
1h
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40min
Käse-Kräuter-Knäuel
3 Std.
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Flammkuchen mit Chorizo und Jalapeños
1h 40min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Laugen-Bagels mit Lachs und Frischkäse-Senf-Creme
2 godz. 30 min
Pizzabrote
50min
Ziegenkäse-Walnuss-Omelette
30min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min