Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Zucchini, in Stücken
- 2 ¼ TL Salz
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 40 g Tomatenmark
- 100 g Feta, zerbröselt
- 200 g Frischkäse
- 1 ¼ TL Pfeffer
- Butter zum Einfetten
- 3 Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Stücken
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1097 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 960 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55min
Filo-Tartelettes mit Ziegenkäse und Erdbeeren
30 Min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1h 20min
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45min
Schwedische Brottorte
3 Std. 45 Min
Gegrillte Pilze mit Nussfüllung (vegan)
35 Min
Feta-Briouats mit Pistazien
1 Std.
4-Käse-Tortellini mit Salbei-Butter
3h 30min
Winterpuffer
40 Min
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45min
Blumenkohl-Galettes mit Rotkohl-Salat
45min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min