![Cheese-Zucchini-Breadsticks mit Dip Cheese-Zucchini-Breadsticks mit Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ac57a1a92aee83054623c47cbbc288d/Derivates/aa9c5a7b7eddece22be9da10cbcae87f3159911c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Zucchini, in Stücken
- 2 ¼ TL Salz
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 40 g Tomatenmark
- 100 g Feta, zerbröselt
- 200 g Frischkäse
- 1 ¼ TL Pfeffer
- Butter zum Einfetten
- 3 Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Stücken
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1097 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 960 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 godz. 20 min
Spinat-Waffel-Sandwiches
30min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25min
Brokkoli-Cheddar-Bites
1h
Zucchini-Halloumi-Plätzchen
1h
Gefüllter Kürbis mit Champignons
1 Std. 40 Min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30min
Zucchini-Käse-Pfannkuchen mit Dill-Knoblauch-Sauce
1h 15min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55min
Käse-Kräuter-Knäuel
3h
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1h 45min
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30min