Dinkelkranz mit Halloumi, Preiselbeeren und Rosmarin

Dinkelkranz mit Halloumi, Preiselbeeren und Rosmarin

3.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
10 Scheiben

Ingrediënten

  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Trockenhefe
    1 TL
  • Öl
    60 g
  • Milch
    150 g
  • Honig
    30 g
  • Ei
    1
  • Salz
    1 TL
  • Halloumi in Stücken
    250 g
  • Schalotten halbiert
    80 g
  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige
  • Eigelb
    1
  • Wasser
    1 EL
  • Wild-Preiselbeeren zum Servieren

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Scheibe

Natrium 262 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 1318 kJ / 315 kcal
Vetten 13 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...