Compatibele versies
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Fenchel, halbiert oder geviertelt
- 200 g Porree, nur weißer Teil
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 100 g Ziegenkäserolle, in Stücken
- 2 Eier
- 100 g Ricotta
- 375 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1h 15min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1h 45min
Zucchini-Halloumi-Plätzchen
1h
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20 min
Schnelle Fenchelquiche
40min
Gemüse-Schmand-Kuchen
1h 30min
Apfel-Birnen-Flammkuchen
1h 30min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Gemüsepuffer mit Lachstopping
40min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min