Compatibele versies
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Fenchel, halbiert oder geviertelt
- 200 g Porree, nur weißer Teil
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 100 g Ziegenkäserolle, in Stücken
- 2 Eier
- 100 g Ricotta
- 375 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini-Käse-Pfannkuchen mit Dill-Knoblauch-Sauce
1h 15 min
Schnelle Fenchelquiche
40min
Spaghetti mit Grünkohl-Oliven-Pesto
20 min
Kartoffel-Quiche
3h
Linsen-Moussaka
2h 30 min
Gefüllte Auberginen
50min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h
Kräuterkuchen
2h
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15 min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h