Rote-Bete-Tarte

Rote-Bete-Tarte

3.6 27 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 30min
8 Stücke

Ingrediënten

  • Roggenmehl Type 1150
    120 g
  • Weizenmehl Type 405 etwas mehr zum Bearbeiten
    100 g
  • Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Wasser
    20 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Fenchel in dünnen Scheiben
    250 g
  • Walnusshälften
    30 g
  • Dill abgezupft
    2 Stängel
  • Saure Sahne
    200 g
  • Sahne
    100 g
  • Eier
    3
  • Eigelb
    2
  • Ziegenfrischkäse
    200 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Rote Bete in Scheiben (5 mm)
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Natrium 568 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 1948 kJ / 466 kcal
Vetten 33 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 18 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...