Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 100 g Soja-Joghurtalternative natur
- 20 g Zitronensaft
- 100 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme Vega®)
- 20 g Olivenöl
- 20 g Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
Reissalat und Fertigstellung
- 140 g Basmati-Reis
- 300 g Blumenkohlröschen
- 100 g Haselnüsse, gehackt
- 1 Zwiebel (ca. 40 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Sesamöl, geröstet, und etwas mehr zum Braten
- 100 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Madras-Curry-Pulver
- 500 g Wasser
- 250 g Mini Pak Choi, längs geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2119 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1030 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 min
Gebratener Kichererbsensalat
45 min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 min
Bunte Rotkohlnudeln
45 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10 min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 min
Asiatische Kohlrouladen mit Zitronenreis
1h