Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Cranberrys, getrocknet
- 150 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 6 Stängel Majoran, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt
- 50 g Butter, in Stücken
- 400 g Kartoffeln (z.B. La Ratte oder Bamberger Hörnchen), in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 300 g Orecchiette
- 200 g Babyspinat
- 2 Kresse-Beete, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2223 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Auberginen-Pasta
30 min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 min
Gemüse-Couscous mit Datteln und Feta
50 min
Risotto mit Basilikum
40 min
Ligurische Nudeln mal anders
45 min
Butter-Paneer-Masala
40 min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1h
Gnocchi Tricolore
30 min
Graupenrisotto mediterran
50 min