Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Ziegengouda, in Stücken
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 EL Butter
- 1 TL Mehl
- 300 g Möhren, in Spiralen geschnitten
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen und Würzen
- 100 g Babyspinat
- 100 g Weißwein
- 100 g Milch
- 200 g Sahne
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Linguine
- Wasser zum Kochen
- Cayenne-Pfeffer zum Würzen
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2572 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30min
Sommerpasta
35min
Penne mit Brokkoli und Ricotta
30min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35min
Tortellini in Brokkoli-Sahne-Sauce
35min
Zucchini-Nudeln mit Muskatsahne
45min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Überbackene Muschelnudeln
40min
Penne mit Spinat-Käse-Sauce
25min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20min