Mac and Cheese mit Rosenkohl

Mac and Cheese mit Rosenkohl

4.3 143 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser zum Kochen
  • Salz zum Würzen
  • Petersilie abgezupft
    8 Stängel
  • Weißbrot vom Vortag, in Stücken
    80 g
  • Cheddar-Käse in Stücken
    150 g
  • Bergkäse alt, in Stücken
    150 g
  • Butter
    30 g
  • Mehl
    30 g
  • Milch
    600 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    1 TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Rosenkohl frisch, halbiert
    450 g
    450 g Rosenkohl, TK, aufgetaut, halbiert
  • Makkaroni
    400 g
  • Öl
    1 EL
  • Speckwürfel
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 49 g
Calorieën 4361 kJ / 1041 kcal
Vetten 48 g
Koolhydraten 96 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...