Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mett
- 1 EL Fenchelsaat
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 350 g Aubergine, in Stücken (2 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 100 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 400 g passierte Tomaten
- 200 g Gemüsefond
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 1 TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 2 Gewürznelken
- 2 Lorbeerblätter
- 1 TL Chiliflocken
- Wasser zum Kochen
- 400 g Fusilli
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2975 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Orientalische Hackbällchen
40min
Meatball-Mafalde
45min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20 min
Bulgur mit Möhren und Hackfleisch
40min
Goldene Pasta mit Ingwer und Kurkuma
35 Min
Penne mit Lammhack und roten Linsen
50min
Fleischbällchen mit Couscous und Minzjoghurt
35 Min
Couscous-Hack-Topf
30min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min
Sommer-Bolognese
1h 20 min