Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen
- 400 g Farfalle
- 6 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
- 9 EL Olivenöl
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 EL Zitronensaft
- 2 EL Weißweinessig
- 1 Prise Zucker
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Garnelen, roh, geschält (à ca. 40 g)
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3190 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Nizza-Salat
40min
Sonnenweizen-Salat mit Meeresfrüchten
1 godz. 10 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 min
Grapefruit-Avocado-Salat
25 min
Garnelensalat
25 min
Thunfisch-Nudel-Salat mit geröstetem Kürbis
45 min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25 min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 min