Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen
TM5 TM31 TM6

Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen

4.3 (86 beoordelingen)

Ingrediënten

  • Wasser zum Kochen
  • 400 g Farfalle
  • 6 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
  • 9 EL Olivenöl
  • 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
  • 1 EL Zitronensaft
  • 2 EL Weißweinessig
  • 1 Prise Zucker
  • 5 Prisen Pfeffer
  • 1 Knoblauchzehe
  • 500 g Garnelen, roh, geschält (à ca. 40 g)
  • 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • 50 g Rucola

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
3190 kJ / 761 kcal
Eiwitten
41 g
Koolhydraten
83 g
Vetten
26 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten