Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen

Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen

4.3 97 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser zum Kochen
  • Farfalle
    400 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    6 Prisen
  • Olivenöl
    9 EL
  • Cherry-Tomaten halbiert
    200 g
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Weißweinessig
    2 EL
  • Zucker
    1 Prise
  • Pfeffer
    5 Prisen
  • Knoblauchzehe
    1
  • Garnelen, roh, geschält (à ca. 40 g)
    500 g
  • Erbsen, TK aufgetaut
    300 g
  • Rucola
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 41 g
Calorieën 3190 kJ / 761 kcal
Vetten 26 g
Koolhydraten 83 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...