Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2499 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1 Std. 15 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20min
Hähnchen-Pfirsich-Topf mit Balsamico
50 Min
Fleischbällchen mit Couscous und Minzjoghurt
35 Min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1 Std.
Lachs mit Bröselkruste
45 Min
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
40 Min
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45 Min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45 Min