Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oliven-Fleischbällchen
- 10 g Petersilie
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Rinderhackfleisch
Spaghetti und Fertigstellung
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- 350 g Spaghetti
- 80 g Crème fraîche
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3110 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Hähnchen mit Bulgursalat
1 Std. 35 Min
Linguine mit Räucherlachs
30 Min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45min
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35 Min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50min
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min