Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Süßkartoffeln, in Scheiben (5 mm)
- 350 g Kartoffeln, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Muskatblüte (Macis)
- 100 g Sahne
- 100 g Milch
- 125 g Schinkenspeck, in Scheiben (Bacon)
- 4 Schweineschnitzel, dünn (à 150 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 1 EL Pflanzenöl
- 1 Schalotte, in Ringen
- 3 Stängel Thymian
- 125 g trockener Weißwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2356 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdnuss-Paprika-Hähnchen zu Süßkartoffelstampf
1 Std.
Süßkartoffelpüree mit gebratenem Fisch
40 Min
Specklachs mit Kartoffel-Erbsen-Stampf
30min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 Min
Rinderrouladen mit Zwiebel-Pflaumen-Füllung
2 Std. 30 Min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 Min
Schweinefilet alla Toscana
50 Min
Filet Wellington mit Maronen
1 Std.
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h 10min
Hähnchen mit Mandel-Couscous in Aprikosensauce
45 Min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min