Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 5 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 120 g Möhren, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 5 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 1 TL Tomatenmark
- 250 g Rinderhackfleisch
- 250 g Schweinehackfleisch (am besten aus der Schweineschulter mit Schwarte)
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Rinderfond
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter, klein
- Wasser zum Kochen
- 400 g Tagliatelle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3690 kJ / 881 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Salsiccia-Risotto
30min
Weiße Bolognese
45min
Hackbällchen-Reis-Topf
40 min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Königsberger Hähnchenpasta
1h 20min
Hackfleischrisotto
40 min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1h
White-Chicken-Pasta
40 min
Hähnchen Jägerart
35 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Pasta nach Paella Art
30min