Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackteig
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- Wasser, warm, zum Einweichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 750 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
Füllung
- 50 g Pinienkerne
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 300 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 788 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Tomaten-Putenfrikadellen
1h 10 min
Hackfleisch-Rolle mit Spinat-Käse-Füllung
1 Std. 15 Min
Schnittlauch-Muffins im Schinkenkörbchen
40 min
Baconcreme-Happen
1 Std.
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1h 10 min
Spinat-Käse-Ecken
40 min
Speck-Majoran-Frikadellen
35 min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1 Std.
Thunfisch-Crostini
20 min
Szegediner Hackbraten
1h 20 min
Kunterbunter Hackbraten
1 Std. 30 Min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1 Std.