Überbackene Tomaten-Putenfrikadellen

Überbackene Tomaten-Putenfrikadellen

4.3 137 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

Frikadellen
  • Gouda in Stücken
    150 g
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Knoblauchzehen
    2
  • Putenbrustfilet, ohne Haut in Stücken
    750 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Paniermehl
    20 g
  • Ei
    1
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Senf
    ½ TL
Sauce und Fertigstellung
  • Frischkäse Sorte Tomate-Ricotta (z.B. von Brunch)
    200 g
  • Sahne
    400 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert
    1 TL
  • Öl zum Braten
  • Kartoffeln, festkochend in Scheiben (ca. 3 mm)
    400 g
  • Tomaten davon 2 in dünnen Scheiben (ca. 3mm)
    4

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 67 g
Calorieën 4389 kJ / 1049 kcal
Vetten 74 g
Vezels 3.9 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...