Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Sahne
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 8 Stängel Basilikum, abgezupft
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 400 g Schweinemett
- 1 Ei
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1200 g Wasser
- 300 g Nudeln, kurz, (z.B. Caserecce)
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 80 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3589 kJ / 881 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makkaroni-Auflauf
1 Std.
Gemüsereis mit gefüllten Schnitzelchen
25min
Königsberger Hähnchenpasta
1h 20min
Herbstliche Tagliatelle
35 Min
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Überbackene Hackbällchen
1 Std. 15 Min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min
Hähnchen-Sahne-Auflauf mit Reis
1 Std.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1 Std. 15 Min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1h 20min
Gnocchi-Bratwurst-Auflauf mit Kaisergemüse
1h 10min