Specklachs mit Kartoffel-Erbsen-Stampf
TM5 TM31 TM6

Specklachs mit Kartoffel-Erbsen-Stampf

4.5 (248 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
  • 600 g Wasser
  • 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
  • 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, küchenfertig
  • 4 Prisen Pfeffer
  • 12 Scheiben durchwachsener Speck, geräuchert (ca. 220 g)
  • 1 Zitrone, Bio
  • 300 g Erbsen, TK
  • 1 ¼ TL Salz
  • 150 g Milch
  • 1 Kresse-Beet, abgeschnitten

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
3140 kJ / 750 kcal
Eiwitten
49 g
Koolhydraten
40 g
Vetten
41 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten