Specklachs mit Kartoffel-Erbsen-Stampf

Specklachs mit Kartoffel-Erbsen-Stampf

4.5 291 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Wasser
    600 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken
    750 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut küchenfertig
    600 g
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • durchwachsener Speck, geräuchert (ca. 220 g)
    12 Scheiben
  • Zitrone Bio
    1
  • Erbsen, TK
    300 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Milch
    150 g
  • Kresse-Beet abgeschnitten
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 49 g
Calorieën 3140 kJ / 750 kcal
Vetten 41 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...