Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, klein (ca. 30 g), halbiert
- 20 g Olivenöl
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 300 g rote Spitzpaprika, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Nudeln (z. B. Tortiglioni von Barilla)
- 200 g Wasser
- 200 g Sahne
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL brauner Zucker
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 80 g Rucola, grob zerzupft (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3104 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min
Gebratener Gemüse-Reis mit Garnelen
45min
Asiatisches Pilaw mit Garnelen
45min
Spargel in Tomaten-Basilikum-Sauce
45min
Karibisches Garnelencurry
30min
Lachs-Krabben-Pasta
35min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Limetten-Reis-Topf mit Pute
30min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50min
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min