Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen

Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen

4.1 296 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Chilischote halbiert, entkernt
    1
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    20 g
  • Rinderhackfleisch grob zerzupft
    400 g
  • Wasser
    150 g
  • Paprikamark
    50 g
    50 g Ajvar
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Aubergine in Würfeln (2 cm)
    250 g
  • Porree in Ringen (2 cm)
    300 g
  • Lorbeerblätter getrocknet
    2
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • Crème fraîche
    4 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1354 mg
Eiwitten 21 g
Calorieën 1733 kJ / 414 kcal
Vetten 27 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...