Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chilischote, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- 150 g Wasser
-
50
g Paprikamark
of 50 g Ajvar - 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 250 g Aubergine, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 4 TL Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1733 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1354 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25 min
Zucchini-Kartoffel-Topf mit Fleischbällchen und Ajvarsauce
50min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Hähnchen-Gemüse-Topf mit Gnocchi
40min
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45min
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50min
Curry-Blumenkohl-Auflauf mit Hähnchen
1h
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Auberginen-Paprika-Pasta
30min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h