Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Nüsse, ganz, gemischt
- 800 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 g Kartoffeln, in Stücken (ca. 3 cm)
- 400 g Hähnchenbrustfilets, in Stücken (ca. 3 cm)
- 2 TL Paprika de la Vera
- 200 g Champignons, halbiert, große geviertelt
- 200 g gelbe Paprika, in Stücken (ca. 3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 50 - 100 g Chorizo, in Scheiben (1 cm)
- 15 g Tomatenmark
- 40 g Olivenöl
- 400 g passierte Tomaten
- 80 g Oliven, grün, entsteint
- 5 frische Thymianblättchen und mehr zum Garnieren
- 1 TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2242 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1200 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40 min
Tomaten-Basilikum-Eintopf mit Hähnchen
35 Min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25 Min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Schlemmertopf
40 min
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 min
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Feijoada
16 Std.
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 Min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min