Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mariniertes Rindfleisch
- 25 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt
- 15 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Sesamöl
- 40 g Sojasauce
- 500 g Rindfleisch, mager, zum Kurzbraten (z.B. Rücken oder Hüfte), in flachen Streifen (2 x 6 x 1 cm)
Gemüse und Fertigstellung
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Basmati-Reis
- 1220 g Wasser
- 250 g grüne Bohnen
- 1 rote Paprika, in Streifen (ca. 1 x 6 cm), ca. 120 g
- 20 g Tomatenmark
- 10 g Speisestärke
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1942 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Akhni
1h 30min
Nasi Goreng
50min
Italienisches Schweineragout
50min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Spargelwok mit Schweinefilet
1h 15min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 min