Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g neutrales Öl
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Porree, in Stücken (5 cm)
- 2 Sternanis
- 2 rote Chilischoten, getrocknet
- 600 g Rindfleisch (z.B. hohe Rippe), in Würfeln (3 cm)
- 600 g Wasser
- 50 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 10 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 400 g Kartoffeln, in Würfeln (4 cm)
- 400 g Udon-Nudeln, TK (siehe Tipp)
- 2 - 4 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2870 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1u.
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1u.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1u.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1u.
Beef Madras
1u. 30min