Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Schweinefilet, in Streifen (1 x 5 cm)
- 2 EL Speisestärke (30 g)
- 10 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 360 g Knoblauchsprossen, in Stücken (4 cm), siehe Tipp
- 20 g Wasser
- 20 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- ½ TL Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 616 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 Min
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 Std. 40 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h