Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Schweinefilet, in Streifen (1 x 5 cm)
- 2 EL Speisestärke (30 g)
- 10 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 360 g Knoblauchsprossen, in Stücken (4 cm), siehe Tipp
- 20 g Wasser
- 20 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- ½ TL Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 616 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3u. 40min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min