Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte, halbiert
- 1000 g Wasser
- 30 g neutrales Öl
- 15 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 15 g süße Bohnenpaste (siehe Tipp)
-
400
g Staudensellerie, in schrägen Stücken (2 cm)
of 400 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1872 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 Min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 Min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.