Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte, halbiert
- 1000 g Wasser
- 30 g neutrales Öl
- 15 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 15 g süße Bohnenpaste (siehe Tipp)
-
400
g Staudensellerie, in schrägen Stücken (2 cm)
of 400 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1872 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 Std. 40 Min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Pekingsuppe
45min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h