Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte, halbiert
- 1000 g Wasser
- 30 g neutrales Öl
- 15 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 15 g süße Bohnenpaste (siehe Tipp)
-
400
g Staudensellerie, in schrägen Stücken (2 cm)
of 400 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1872 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pekingsuppe
45min
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30 min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30 min
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40 min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h