Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 TL Korianderkörner
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 700 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, in Stücken (3 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in Scheiben
- 200 g Basmati-Reis
- 10 g Honig
- 15 g Ketjap Manis
- 1 geh. TL rote Currypaste
- 10 g Sojasauce
- 30 g Sweet-Chili-Sauce
- Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2793 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet in pikanter Kokos-Sauce mit Naanbrot und Gurkensalat
1 godz. 45 min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30 min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20 min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2 Std. 10 Min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min