Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Ingwer, frisch, in Scheiben (2 cm)
- 70 g Sesamöl
- 60 g brauner Zucker
- 45 g Sojasauce
- 60 g Balsamico, dunkel
- 100 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen, und etwas mehr zum Garnieren
- 2 Sternanis
- 500 g Spareribs, in einzelne Rippen (ca. 5 cm lang)
- 600 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
- 2 EL Weizenmehl (20 g)
- 20 g Sesam
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3438 kJ / 822 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min.
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Lammkeule alla Romana
2h 15 min.
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min
Gefüllte Koteletts
40min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min