Slow Cooking BBQ-Ribs

Slow Cooking BBQ-Ribs

3.8 26 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

Barbecue-Sauce
  • Knoblauchzehen
    3
  • Öl
    20 g
  • passierte Tomaten
    250 g
  • Wasser
    120 g
  • Weißweinessig
    90 g
  • Vollrohrzucker
    70 g
  • Senf
    70 g
  • Worcester-Sauce
    30 g
  • Chilipulver
    1 - 1 ½ TL
  • Paprika de la Vera
    2 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Salz
    1 TL
Rippchen und Fertigstellung
  • Spareribs in Stücken (3 x 10 cm), siehe Tipp
    700 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben (2 mm)
    15 g
  • Wasser
    400 g
  • Kartoffeln in Stücken (3 cm)
    600 g
  • Salz
    ½ TL
  • Öl zum Braten

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1591 mg
Eiwitten 42 g
Calorieën 4148 kJ / 991 kcal
Vetten 76 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 20 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...